Livadista Struga

Автокамп Ливадишта

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО АВТОКАМП ЛИВАДИШТА ! Кампот ве поканува во светот на алтернативниот одмор : песочна плажа, кристално чиста вода, природни сенки од многу дрвја, сето тоа во комбинација со пристојни гости, одлична храна и висок стандард на услуга. За вашето сместување може да одберете камп-приколки, бунгалови или одлична местоположба до езерото за вашите шатори или…