Автокамп Ливадишта

ДОБРЕДОЈДОВТЕ ВО АВТОКАМП ЛИВАДИШТА !

Кампот ве поканува во светот на алтернативниот одмор : песочна плажа, кристално чиста вода, природни сенки од многу дрвја, сето тоа во комбинација со пристојни гости, одлична храна и висок стандард на услуга.

За вашето сместување може да одберете камп-приколки, бунгалови или одлична местоположба до езерото за вашите шатори или трејлери.

  • Автокамп Ливадишта / Camp Livadista

Идеално место за вашиот летен одмор, на само 7 километри од романтичната Струга или 26 километри од Охрид. Познат по својата топла и пријателска атмосфера, автокампот Ливадишта ви нуди забава за сите возрасти, одбојка на плажа, спортски терени за фудбал и кошарка, мини голф, нуркање, организирани забави и сл.

ЦЕНОВНИК ЗА КОРИСТЕЊЕ НА ХОТЕЛСКИТЕ УСЛУГИ ВО ПОДРУЖНИЦИ НА „ЕЛЕМ ТУРС” – ДООЕЛ СКОПЈЕ

Ценовник 2022/2023


Контакт за резервации

  • Тел: +389 46 520 286
  • Моб: +389 71 392 127
  • Е-пошта: livadishta@gmail.com
  • GPS Координати: 41.12663, 20.64123 (отвори на карта…)