8ми Март 2018 во Хотел Молика

8mi Mart hotel Molika

Почитувани дами, драги наши гости,
Ве очекуваме оваа година празникот на женската убавина – 8-ми Март, да го дочекате во несекојдневна планинска празнична атмосфера што ја нуди хотелот Молика и Националниот парк Пелистер.
Уживајте во чистиот воздух, бескрајното зеленило или зимско белило, но и на прекрасните сончеви зраци кои може да се доловат само во хотелот Молика и Националниот Парк Пелистер.

Ве oчекуваме заедно да ги поминеме Вашите романтични доживувања.

Национален парк Пелистер, 7000 Битола, Р. Македонија

Тел: 047 229 406

Моб: 075 495 725

e-mail : hmolika@t-home.mk