36-то меѓународно искачување на највисокиот врв на Шар Планина

36-то меѓународно искачување на највисокиот врв на Шар Планина

Овој викенд бидете дел од традицијата, 36 – то меѓународно искачување на највисокиот врв на Шар Планина, Титов Врв.
Хотел Славија ќе биде домаќин , придружете ни се и дојдете да се забавуваме.
#ХотелСлавија #ПоповаШапка