15.04.2018 – 50% ПОПУСТ НА БИЛЕТИТЕ – СКИ – ЦЕНТАР „ПОПОВА ШАПКА“

15.04.2018 – 50% ПОПУСТ НА БИЛЕТИТЕ – СКИ – ЦЕНТАР „ПОПОВА ШАПКА“

50% ПОПУСТ НА БИЛЕТИТЕ ЗА КРАЈ НА СКИЈАЧКАТА СЕЗОНА ВО СКИ – ЦЕНТАРОТ „ПОПОВА ШАПКА“ НА 15.04.2018 ГОДИНА (НЕДЕЛА)

Последен редовен работен ден, на ски-сезоната 2017/2018 ќе биде 14.04.2018 година.

На 15.04.2018 година (недела) скијачката сезона ја завршуваме со 50 % попуст на билетите.

Дневент ски – билет – 300 денари.

Билет за двоседата жичница „Цирипашина“ – 100 денари.

Уживајте во последниот снег за оваа сезона❄?⛷