Уживајте во Македонија во секоја сезона!

НАБАВКА ЗА ИЗВЕДБА НА МУЗИЧКА ПРОГРАМА ЗА ВРЕМЕ НА НОВОГОДИШНИТЕ И БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ СКОПЈЕ ПОДРУЖНИЦА МОЛИКА (НАБАВКА БР. 11-593/1)

НАБАВКА ЗА ИЗВЕДБА НА МУЗИЧКА ПРОГРАМА ЗА ВРЕМЕ НА НОВОГОДИШНИТЕ И БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ СКОПЈЕ ПОДРУЖНИЦА МОЛИКА (НАБАВКА БР. 11-593/1)

* Преземете: ПОКАНА СО СПЕЦИФИКАЦИЈА (PDF)…

Close Menu