Уживајте во Македонија во секоја сезона!
1ви Мај 2018 – Хотел Молика

1ви Мај 2018 – Хотел Молика

Почитувани гости, драги пријатели на Пелистер,
По повод 1-ви Мај, Ден на трудот, хотел Молика повторно Ве поканува на незаборавен аранжмански престој во хотелот Молика каде уште еднаш зеднички ќе уживаме во раскошното зеленило на моликовата шума и ќе ја почуствуваме несебичноста на природата која богато го дарувала Националниот Парк Пелистер.

Хотел Молика ќе се погрижи миговите исполнети со радост и достоинство да остават силен впечаток од престојот за празничните денови

ПРАЗНИЧЕН АРАНЖМАН

  • ТРОДНЕВЕН АРАНЖМАН – НВ – 49 евра

  • ДВОДНЕВЕН АРАНЖАМАН – HB – 34 евра

ХОТЕЛ МОЛИКА _ БИТОЛА

  • Национален парк Пелистер, 7000 Битола, Р. Македонија
  • тел:+389 47 229406, +389 47 229513, факс: +389 47 229048
  • www.hotelmolika.com.mk
  • e-mail: hmolika@t-home.mk
Close Menu