Шара куп – 02.03.2019

Шара куп – 02.03.2019

Почитувани, ве информираме за натпреварот во алпско скијање за ветераните на „Шара куп“ што ќе се одржи на 02 март 2019 година (сабота) со почеток во 10 часот. Овој интересен натпревар е во организација на Здружението на спортски ветерани „Шарпланинец“ – Тетово. Ве покануваме да уживаме заедно.

Пријави до утре (01.03.2019 година) до 18 часот на имејл: zsv.sarplaninec@yahoo.com. Лице за контакт: Александра 070 256 090.