Хотел Молика – панорамска фотографија од дрон – 04 јануари 2018

Хотел Молика – панорамска фотографија од дрон – 04 јануари 2018

Хотел Молика  и Ски центар Копанки – панорамска фотографија од дрон – 04 јануари 2018