Хотелот Молика ве поканува за денот на Свети Трифун

Хотелот Молика ве поканува за денот на Свети Трифун

Хотелот Молика ви посакува ,,Добредојде“ на денот на Свети Трифун, заштитник на винарите и лозарите и носителот на божјиот благослов за слаткото грозје и бочвите полни со вино.

Бидејќи се верува дека со овој ден почнува пролетта, се буди природата и љубовта меѓу луѓето, празнувањето на Св. Трифун и Св. Валентин е совршена можност да ги изразите Вашите најдлабоки чувства и изјавите за љубов.

Повелете во Хотел Молика каде овојпат ќе ги споиме и обединиме и двата празника.

Во елегантна празнична атмосвера , свечено мени , одличен бенд и оплеменета префинетост нудиме екслузивна цена од 1470,00 денари за полупансион и цена од 1840,00 денари за полн пансион во двокреветна соба.

valentines day hotel molika

Ние создаваме спомени кои никогаш нема да бидат заборавени!!!