Уживајте во Дојран – Вила Тиквеш

Уживајте во Дојран – Вила Тиквеш

Резервирајте апартман во “Вила Тиквеш”-Стар Дојран. Цената за еднодневен престој во вилата на Елем Турс во месец јули и август изнесува 1800 денари.