Уживајте во Македонија во секоја сезона!

Слободни места во сместувачките капацитети на ЕЛЕМ Турс

Имаме уште слободни места во сместувачките капацитети на ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје
(Вила Тиквеш Стар Дојран, Одморалиште СВ Стефан – Охрид, Одморалиште Маврови Анови – Маврови Анови)
Повелете за повеќе информации на телефон 02 3149 129

Скопје  29.07.2015г.

Close Menu