Ски -центар „Попова Шапка“ – 30.12.2017 (Сабота) – бесплатно жичари и ски-лифтови за сите гости

Ски -центар „Попова Шапка“ – 30.12.2017 (Сабота) – бесплатно жичари и ски-лифтови за сите гости

Утре, сабота -30.12.2017 Ски -центарот „Попова Шапка“ бесплатно ќе ги пушти жичарите и ски-лифтовите за сите гости, посетители и добронамерници.

Уживајте во празниците и во прекрасната Попова Шапка.