Скијачки центри 30.01.2015

Скијачки центри 30.01.2015

  30.01.2015г. Петок              
                 
                 
Скијачки центар Попова Шапка       Скијачки центар Копанки        
                 
                 
Ски лифтови       Ски лифтови    
                 
  Ски лифт Поток 1       Ски лифт Копанки   x
  Ски лифт Поток 2            
  Ски лифт Бабин извор     Жичари    
  Ски лифт Ајдучка рамнина            
  Ски лифт Мал Јелак       Двоседа жичара Бегова Чешма  
                 
Жичари              
                 
  Двоседа жичара Син врв   х          
  Двоседа жичара СВ Илија   х