Скијачки центри – Понеделник 02.02.2015

Скијачки центри – Понеделник 02.02.2015

02.02.2015г. Понеделник

Скијачки центар Попова Шапка Скијачки центар Копанки

▪ Ски лифтови ▪ Ски лифтови

Ски лифт Поток 1 √ Ски лифт Копанки √

Ски лифт Поток 2 √

Ски лифт Бабин извор √ ▪ Жичари

Ски лифт Ајдучка рамнина √

Ски лифт Мал Јелак √ Двоседа жичара Бегова Чешма √

▪ Жичари Сите скијачки патеки се подготвени

Двоседа жичара СВ Илија √

Двоседа жичара Син врв х

Сите скијачки патеки се подготвени