Скијачки центри – Вторник 03.02.2015

Скијачки центри – Вторник 03.02.2015

                                Скијачки центри    03.02.2015г. Вторник
   Скијачки центар Попова Шапка                      Скијачки центар Копанки
Ски лифтови Ски лифтови
Ски лифт Поток 1 Ски лифт Копанки
Ски лифт Поток 2
Ски лифт Бабин извор Жичари
Ски лифт Ајдучка рамнина
Ски лифт Мал Јелак Двоседа жичара Бегова Чешма
Жичари Сите скијачки патеки се подготвени
Двоседа жичара СВ Илија
Двоседа жичара Син врв
Сите скијачки патеки се подготвени