Сабота 8 Јули – Забава и отварање на летната сезона на Ливадишта – Повелете сите сте добредојдени

Сабота 8 Јули – Забава и отварање на летната сезона на Ливадишта – Повелете сите сте добредојдени

08.07 Сабота 21:00ч сите во Камп Ливадишта на најдобрата вечерна забава на плажа!!! Влез 50ден! ??