Пуштена во функција жичницата „Св. Илија“ на Попова Шапка. Од денеска и ноќно скијање на Попова Шапка.

Пуштена во функција жичницата „Св. Илија“ на Попова Шапка. Од денеска и ноќно скијање на Попова Шапка.

Почитувани,ве информираме дека од денеска, со почеток во 13 часот, пуштена е во функција и жичницата „Св. Илија“. Истовремено, ве повикуваме на ноќно скијање, вечерва (11.01.2019 година), од 19 до 22 часот. Ве очекуваме!