Почитувани, ве повикуваме на последен скијачки викенд за сезоната 2018 – 2019.

Почитувани, ве повикуваме на последен скијачки викенд за сезоната 2018 – 2019.

Почитувани, ве повикуваме на последен скијачки викенд за сезоната 2018 – 2019.
Ве очекуваме!