Попуст од 30% на сезонскиот билет за вработените на А.Д. „ЕЛЕМ“ и „ЕЛЕМ ТУРС“

Попуст од 30% на сезонскиот билет за вработените на А.Д. „ЕЛЕМ“ и „ЕЛЕМ ТУРС“

Управителот на Елем Турс ДООЕЛ Скопје, на 10.01.2019 донесе одлука за одобрување попуст на цената на сезонскиот ски билет за вработените на Елем Турс ДООЕЛ Скопје и АД Елем Скопје.

Одлука