Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Попова Шапка – 50% попуст на ски-билетите

Попова Шапка – 50% попуст на ски-билетите

Почитувани, ве известуваме дека денеска, 07 јануари 2019 година, поради лошите временски услови во Ски — центарот Попова Шапка, цените на ски – билетите ќе бидат со 50% попуст. Ве очекуваме и воедно на сите верници од православна вероисповед им го честитаме Божиќ!

Close Menu