Попова Шапка подготвено ги чека скијачите

Попова Шапка подготвено ги чека скијачите

Ратраците ја “распукаа Шар Планина“.
Ски патеките повторно со идеални услови за скијање.
Повелете на Попова Шапка, Ве очекуваме

Поздрав,

ЕЛЕМ ТУРС дооел