Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Попова Шапка – временска прогноза – 21 до 26 Јануари

Попова Шапка – временска прогноза – 21 до 26 Јануари

Според прогнозата на порталот Snow-Forecast.com во наредниот период не очекуваат снежни денови.

Close Menu