Уживајте во Македонија во секоја сезона!

Покана за прибирање на понуди за набавка на: Услуги од Спасителни служби – 18.12.2017

Покана за прибирање на понуди за набавка на: Услуги од Спасителни служби
ПОКАНА ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА УСЛУГИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје (05-1466/3- од 18.12.2017)

* Преземете: ПОКАНА СО СПЕЦИФИКАЦИЈА (PDF)…

Close Menu