Повелете да уживаме во ноќното скијање на Попова Шапка – Цената е 500 денари.

Повелете да уживаме во ноќното скијање на Попова Шапка – Цената е 500 денари.

Повелете да уживаме во ноќното скијање. Цената е 500 денари. Сите оние кои имаат сезонски билети не мора да доплаќаа. Ноќно скијање имаме секој ден до 25-ти јануари почнувајќи од 19-22 часот. После 25.01 Ноќно скијање секој Викенд.