Плажата на ЕЛЕМ Турс во Дојран е можеби најубавата?

Плажата на ЕЛЕМ Турс во Дојран е можеби најубавата?

Плажата на ЕЛЕМ Турс и оваа лето Ве поканува и очекува на уживање во убавините на Дојранското езеро.