Пелистер Национален парк – фото галерија

Пелистер Национален парк – фото галерија

Хотелот Молика претставува уникатна и живописна природна околина на Пелистер кој ги овозможува нај атрактивните и авантуристичките доживувања за пешачење и планинарење.

Уживајте во фото галеријата од Национален парк Пелистер!