Уживајте во Македонија во секоја сезона!

ПОКАНА ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ – 11-665/1

ПОКАНА ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА ТЕХНИЧКИ ИСПИТУВАЊЕ,СЕРТИФИКАЦИЈА И ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕДИ ЗА ТЕХНИЧКА ИСПРАВНОСТ НА ЖИЧАРАТА И СКИ ЛИФТ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ СКОПЈЕ, ПОДРУЖНИЦА МОЛИКА (НАБАВКА БР 11-665/1)
* Преземете: ПОКАНА СО СПЕЦИФИКАЦИЈА (PDF)…

Close Menu