Уживајте во Македонија во секоја сезона!

ПОКАНА ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА СТОКИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје (05-286/2 од 08.03.2018)

ПОКАНА ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА СТОКИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје (05-286/2 од 08.03.2018)
– набавка на гориво за возилата Еуро дизел Д-Е V и Еуросупер 95 со плаќање преку безготовински картички за период од 1 година.
* Преземете: ПОКАНА СО СПЕЦИФИКАЦИЈА (PDF)…

Close Menu