Уживајте во Македонија во секоја сезона!

ПОКАНА ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА КНИГОВОДСТВЕНИ УСЛУГИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ СКОПЈЕ, ПОДРУЖНИЦА ПОПОВА ШАПКА ТЕТОВО (10-326/3 од 27.12.2017)

ПОКАНА ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА КНИГОВОДСТВЕНИ УСЛУГИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ СКОПЈЕ, ПОДРУЖНИЦА ПОПОВА ШАПКА ТЕТОВО (10-326/3 од 27.12.2017)
* Преземете: ПОКАНА СО СПЕЦИФИКАЦИЈА (PDF)…

Close Menu