Уживајте во Македонија во секоја сезона!

ПОКАНА ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА МАТЕРИЈАЛИ ЗА ТЕКОВНО ОДРЖУВАЊЕ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ СКОПЈЕ, ПОДРУЖНИЦА ПОПОВА ШАПКА (10-252/3)

ПОКАНА ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ ЗА НАБАВКА НА МАТЕРИЈАЛИ ЗА ТЕКОВНО ОДРЖУВАЊЕ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ СКОПЈЕ, ПОДРУЖНИЦА ПОПОВА ШАПКА (10-252/3 од 13.11.2017)

* Преземете: ПОКАНА СО СПЕЦИФИКАЦИЈА (PDF)…

Close Menu