Уживајте во Македонија во секоја сезона!

ПОКАНА ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ – ЗА НАБАВКА НА СТОКИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје (05-230/2 од 22.02.2018)

ПОКАНА ЗАПРИБИРАЊЕНА ПОНУДИ – ЗА НАБАВКА НА СТОКИ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ Скопје (05-230/2 од 22.02.2018) – набавка на гориво за возилата Еуро дизел Д-Е V и Еуросупер 95 со плаќање преку безготовински картички за период од 1 година.

* Преземете: ПОКАНА СО СПЕЦИФИКАЦИЈА (PDF)…

 

Close Menu