Отворена плажата ЕЛЕМ ТУРС на Дојранското езеро

Отворена плажата ЕЛЕМ ТУРС на Дојранското езеро

Од овој викенд е отворена  плажата ЕЛЕМ ТУРС на Дојранското езеро, повелете,  Ве очекуваме 🙂

Фотографии од сезона Лето 2014 (Недела, 13.07.2014, Плажа ЕЛЕМ Турс, Стар Дојран)

IMAG0209 IMAG0205 IMAG0206 IMAG0207