Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Од 28.03.2018 – Дневен ски билет на Попова Шапка – 600 денари !!!

Од 28.03.2018 – Дневен ски билет на Попова Шапка – 600 денари !!!

Од 28.03.2018 г (среда) до крај на скијачката сезона на Ски центарот Попова Шапка дневниот ски билет ќе изнесува 600 денари !!!

Уживајте во убавините на Шар Планина и Попова Шапка !!!

Ве очекуваме !!!

Фото галерија – Попова Шапка

Close Menu