Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Одлична пакет понуда за уживање на Плажата Елем Турс во Дојран

Одлична пакет понуда за уживање на Плажата Елем Турс во Дојран

Повелете на најзабавната плажа во Дојран – Плажа Елем Турс во Стар Дојран.. Лежалка со чадор, нес кафе, флаширана вода, паркинг простор, бесплатен интернет, возење со кајаци … и уживање во прекрасен поглед и амбиент.

Ве очекуваме 🙂

Close Menu