Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Нов снег на Попова Шапка, врнежите продолжуваат

Нов снег на Попова Шапка, врнежите продолжуваат

25.01.2014 – Нови 30см снег на Попова Шапка, сеуште врне.
Повелете, ве очекуваме.

Close Menu