Нови 50 сантиметри снег на Попова Шапка

Нови 50 сантиметри снег на Попова Шапка

Нови 50 сантиметри снег на Попова Шапка. Од утре ски-центарот повторно ќе биде ставен во функција за сите љубители на скијањето