На Попова Шапка наврнаа 25 сантиметри снег

На Попова Шапка наврнаа 25 сантиметри снег

Снегот кој ноќеска паѓаше на Шар Планина во скијачкиот центар Попова Шапка создаде снежна покривка од 25 сантиметри.