Намалување на цените на ски – билетите во Ски – центарот „Попова Шапка“

Намалување на цените на ски – билетите во Ски – центарот „Попова Шапка“

Ски – центарот „Попова Шапка“ од 07 март 2019 година, ги намалува цените ски – билетите. Отсега билетите ќе се продаваат по нови цени:

– дневен билет – 800 денари,

– полудневен билет – 500 денари;

– детски билет – 400 денари и

– билет за ноќно скијање – 400 денари.

Чистиот воздух, сончевите денови и снегот кој го има во изобилство, се идеални услови за посета на Ски – центарот „Попова Шапка“.

Скијачката сезона продолжува. Сите се добредојдени.