Уживајте во Македонија во секоја сезона!

НАБАВКА НА ТЕХНИЧКИ ИСПИТУВАЊА, СЕТИФИКАЦИЈА И ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД ЗА ТЕХНИЧКА ИСПРАВНОСТ НА ЖИЧАРИТЕ И СКИ ЛИФТОВИТЕ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ СКОПЈЕ, ПОДРУЖНИЦА ПОПОВА ШАПКА (НАБАВКА БР.10-255/3)

НАБАВКА НА ТЕХНИЧКИ ИСПИТУВАЊА, СЕТИФИКАЦИЈА И ТЕХНИЧКИ ПРЕГЛЕД ЗА ТЕХНИЧКА ИСПРАВНОСТ НА ЖИЧАРИТЕ И СКИ ЛИФТОВИТЕ ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ СКОПЈЕ, ПОДРУЖНИЦА ПОПОВА ШАПКА (НАБАВКА БР.10-255/3)

* Преземете: ПОКАНА СО СПЕЦИФИКАЦИЈА (PDF)…10-255/3

Close Menu