Уживајте во Македонија во секоја сезона!

НАБАВКА ЗА ИЗВЕДБА НА МУЗИЧКА ПРОГРАМА ЗА ВРЕМЕ НА НОВОГОДИШНИТЕ И БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ И ВИСОКАТА ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА ОД 31.12.2017 ДО 28.02.2018 ГОДИНА ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ СКОПЈЕ ПОДРУЖНИЦА ПОПОВА ШАПКА (НАБАВКА БР. 10-267/3)

НАБАВКА ЗА ИЗВЕДБА НА МУЗИЧКА ПРОГРАМА ЗА ВРЕМЕ НА НОВОГОДИШНИТЕ И БОЖИЌНИТЕ ПРАЗНИЦИ И ВИСОКАТА ТУРИСТИЧКА СЕЗОНА ОД 31.12.2017 ДО 28.02.2018 ГОДИНА ЗА ПОТРЕБИТЕ НА ЕЛЕМ ТУРС ДООЕЛ СКОПЈЕ ПОДРУЖНИЦА ПОПОВА ШАПКА (НАБАВКА БР. 10-267/3)

* Преземете: ПОКАНА СО СПЕЦИФИКАЦИЈА (PDF)…

Close Menu