Попова Шапка, овој викенд, 11-13 јануари 2019 година

Попова Шапка, овој викенд, 11-13 јануари 2019 година 1 ► ...
Повеќе...
Хотел Молика и ски центар Копанки

Хотел Молика – панорамска фотографија од дрон – 04 јануари 2018

Хотел Молика и Ски центар Копанки – панорамска фотографија од дрон – 04 јануари 2018 ...
Повеќе...

Ски Центар Попова Шапка – фото галерија – 05.01.2018

На само еден час од главниот град, се простира снежна белина која остава без здив. Скијачкиот центар Попова Шапка нуди ...
Повеќе...
Kopanki Ski center - Pelister

Ски-центар „Копанки“ – 06.01.2018 – Фото Галерија

На 06.01.2018 сите посетители на Ски -центарот „Копанки“ имаа можност бесплатно да ги користат жичарата и ски-лифтот. Прекрасниот сончев ден ...
Повеќе...
golemo-ezero-pelister-360

Големо Езеро Пелистер – 360* Виртуелна прошетка

Најголем украс на Националниот парк Пелистер се двете езера т.н. Пелистерски очи: Големо езеро и Мало езеро, кои Пелистер го ...
Повеќе...

Велосипедизам на Пелистер – фото галерија

Хотел Молика и уникатите пејзажи на Националниот Парк Пелистер ги овозможуваат едни од најатрактивните и највозбудливите велосипедски доживувања ...
Повеќе...
Kopanki Ski Center

Ски центар Копанки – фото галерија

Хотелот”Молика” и Ски центарот ,,Копанки“ се наоѓаат во југозападниот дел од Република Македонија, лоцирани во просторот на Националниот Парк “Пелистер” ...
Повеќе...
Pelister National Park

Пелистер Национален парк – фото галерија

Хотелот Молика претставува уникатна и живописна природна околина на Пелистер кој ги овозможува нај атрактивните и авантуристичките доживувања за пешачење ...
Повеќе...
Dojran Lake, Macedonia

Дојран – фото галерија

Фото галерија од Дојран и Дојранско Езеро фотографирани во месец септември 2017. Извор на фотографиите: OFF ROAD Macedonia… 1 ► ...
Повеќе...

ФОТО ГАЛЕРИЈА – Попова Шапка

Спакувај се за авантура и погледни на животот од друга висина! На само еден час од главниот град, се простира ...
Повеќе...

LIVE Камера – Попова Шапка

Кликнете на линковите за Камера во живо од Ски центар Попова Шапка Камера 1… Камера 2… ...
Повеќе...