Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Инфо за СКИ Центрите Попова Шапка и Копанки – 20.03.2015

Инфо за СКИ Центрите Попова Шапка и Копанки – 20.03.2015

20.03.2015г. Петок
   Скијачки центар Попова Шапка                       Скијачки центар Копанки 
Ски лифтови Ски лифтови
Ски лифт Поток 1 Ски лифт Копанки
Ски лифт Поток 2
Ски лифт Бабин извор Жичари
Ски лифт Ајдучка рамнина
Ски лифт Мал Јелак Двоседа жичара Бегова Чешма
Жичари
Двоседа жичара Син врв
Двоседа жичара СВ Илија
Close Menu