Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Информација – Ски центар Копанки се става во функција од 23.03.2018 (петок)

Информација – Ски центар Копанки се става во функција од 23.03.2018 (петок)

Информација за сите љубители на зимските спортови!!!

Ски центарот Копанки се става во функција од 23.03.2018 (петок)

Ве очекуваме!!!

 

Close Menu