Изнајмете кајак на плажата Елем Турс во Дојран

Изнајмете кајак на плажата Елем Турс во Дојран

За само 30 денари изнајмете кајак и уживајте во убавините на Дојранското езеро. Ве очекуваме на плажата на Елем Турс во Стар Дојран