Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Известување

Известување

„Елем Турс“ и Ски – центарот „Попова Шапка“ ве известуваат дека, како што најави ЕВН, денеска од 10 до 15 часот ќе има прекин во напојувањето со електрична енергија на целиот Ски-центар „Попова Шапка“, викенд населбата и дел од градот Тетово. Од тие причини денеска Ски – центарот нема да работи. За сите дополнителни информации редовно ќе информираме.

Close Menu