Затворање на ски – сезоната во Ски – центарот „Копанки“. Понуда за Велигденските и Првомајските празници.

Затворање на ски – сезоната во Ски – центарот „Копанки“. Понуда за Велигденските и Првомајските празници.

Ски – центарот „Копанки“ ги информира сите љубители на скијањето дека на ден 26.03.2019 година официјално завршува ски – сезоната во нашиот скијачки центар.
Ски – центарот „Копанки“ и „ЕЛЕМ ТУРС“ им се заблагодаруваат на сите скијачи и бордери што и оваа година ни укажаа доверба и го одбраа нашиот ски – центар за уживање во зимските спортови.
За време на Велигденските и Првомајските празници, Ски – центарот „Копанки“ и хотел „Молика“ ви нудат пакет аранжмани за престој во хотел „Молика“ и користење на дополнителните содржини.

Ве очекуваме!
Повеќе на: 047/229 406; 047/229 513; 075/495 725.