„ЗЕЛЕНА МОБИЛИЗАЦИЈА“ – СИТЕ НА ПЕЛИСТЕР

„ЗЕЛЕНА МОБИЛИЗАЦИЈА“ – СИТЕ НА ПЕЛИСТЕР

„ЗЕЛЕНА МОБИЛИЗАЦИЈА“ – СИТЕ НА ПЕЛИСТЕР – ХОТЕЛ МОЛИКА
празнични викенди од 3 дена

  • 25-28 Август 3.690,00 ден.
  • 07-10 Септември 3.300,00 ден

 

Услуга на база Полу Пансион
Цената се однесува за едно лице во двокреветни соби
За деца до 12 години попусти од 30-70 %
Контакт и резервации : hmolika@t-home.mk
Тел : 047 229 406, 075 495 725