Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Жичарницата на СКИ Центарот Копанки – Пелистер ќе работи за новогодишниот викенд

Жичарницата на СКИ Центарот Копанки – Пелистер ќе работи за новогодишниот викенд

Почитувани посетители,

Ве информираме дека Жичарницата на СКИ Центарот Копанки ќе работи за време на Новогодишниот празничен викенд (Петок – 01.01, Сабота – 02.01, Недела – 03.01.2016)

Ќе работи од 9:00 до 15:00ч

Повелете, ве покануваме да не посетите

Close Menu