Уживајте во Македонија во секоја сезона!
Дали сте подготвени за уште еден прекрасен викенд?

Дали сте подготвени за уште еден прекрасен викенд?

Не очекува убаво време идеално за одмор покрај езеро. Повелете во нашите бунгалови или камп приколки овде имаме забава за целото семејство!


Контакт за резервации 071 392 127

Close Menu